Booking

Ordinacija dr. Nataše Bartulov nalazi se u Privlaci koju odlikuju karakteristike povijesnog, ali prije svega turističkog mjesta, zahvaljujući brojnim pješčanim uvalama koje je okružuju. Privlaka je 18 km udaljena od Zadra, jednog od najljepših gradova mediterana.

ZADAR

Zadar je drevni grad, sagrađen na središtu hrvatskog Jadrana, prepun je povijesnih i kulturnih znamenitosti. Star tri tisuće godina, grad u kojem se susreću duga, burna i dinamična povijest i suvremene karakteristike nove budućnosti. Uz povijesne lokalitete kao što su crkve Sv. Donata, Sv. Krševana, katedrala Sv. Stošije, Trg pet bunara i sl., posjetitelji mogu uživati i u modernim instalacijama Pozdrav suncu i Morskim orguljama.

Povijesni gradić Nin nalazi se 15 km cestovne udaljenosti od grada Zadra, te svega 3 km od Privlake. U Ninu se nalazi najmanja katedrala na svijetu i krunidbena crkva sv. Nikole i jedna od najljepših svjetskih plaža. Nin ima bogatu kulturnu riznicu i očuvanu prirodu te nestvarno lijep okoliš. Nin i njegova okolica fantastično su izvorište doživljaja, aktivnog odmora i sadašnjosti isprepletene s poviješću.

Nacionalni park Krka

Nalazi se 80 km od grada Zadra. Prostire na 142 kvadratna kilometra, od kojih 25,6 kvadratnih kilometara čini vodena površina. Rijeka Krka danas ima 7 sedrenih slapova i njezine ljepote predstavljaju prirodni krški fenomen, koji se preporučuje posjetiti u proljeće i ljeti jer je tada u punom sjaju.

Nacionalni park Kornati

Čini veći dio grupe otoka Kornati u hrvatskom dijelu Jadrana. Ukupna površina parka je oko 220 km kvadratnih, a sastoji se od 89 otoka, otočića i hridi. Od površine parka, samo oko 1/4 je kopno, dok je preostali dio morski ekosustav. Ovaj nacionalni park obiluje prirodnim i kulturnim posebnostima. Okomite litice, "krune", kornatskih otoka okrenute prema otvorenom moru najpopularniji su fenomen ovoga parka.

Nacionalni park Plitvička jezera

Smješten je 150 km od Zadra. To je najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Predstavlja šumoviti planinski kraj u kojem je nanizano 16 manjih i većih jezera kristalne modrozelene boje. Prostrani šumski kompleksi, iznimne prirodne ljepote jezera i slapova, bogatstvo flore i faune, planinski zrak, kontrasti jesenjih boja, šumske staze i drveni mostići i još mnogo toga dio su neponovljive cjeline koju je i UNESCO proglasio svjetskom prirodnom baštinom, 1979. godineKontaktirajte nas!
Fotogalerija: